Få tilgang til Norton-kontoen

Du oppretter en konto når du kjøper eller installerer Norton-produktet ditt. Du kan behandle abonnementet, finne produktnøkkelen, aktivere abonnementsfornying eller få tilgang til andre tjenester fra kontoen din.

Få tilgang til kontoen

1. Gå til my.Norton.com og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

2. Skriv inn brukernavn/e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.

3. Hvis du har glemt passordet, klikker du på Glemt passordet? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

Har du problemer med å få tilgang til kontoen din?

• Kontoen er registrert under en gammel e-postadresse : Hvis du ikke har tilgang til den gamle e-postadressen, tar du kontakt med Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

• Kontoen er midlertidig låst : Hvis du ser en melding om at kontoen er midlertidig låst på grunn av for mange mislykkede påloggingsforsøk, anbefaler vi at du venter en time før du prøver å logge på på nytt.

• Jeg har problemer med tofaktorgodkjenning : Hvis du vil konfigurere tofaktorgodkjenning og løse vanlige problemer med tofaktorgodkjenning, leser du Vanlige spørsmål: Tofaktorgodkjenning for kontoen din.