Vise eller behandle abonnementet

Du kan finne abonnementsdetaljer på forskjellige steder, avhengig av hvordan du kjøpte Norton-abonnementet. Hvis kjøpet ble gjort gjennom Norton Store, kan du se detaljene for abonnementet ditt på Norton-nettstedet eller i Norton Familys foreldreapp for Android. Hvis du gjorde kjøpet i appen via iTunes eller App Store, er abonnementsdetaljene dine tilgjengelige hos Apple. Se avsnittene nedenfor for mer informasjon.

Vis abonnementsinformasjonen på nettstedet til Norton Family

1. Logg på kontoen.

2. Gå til siden Mitt abonnement og klikk på Norton-abonnementet for å vise informasjonen.

Vise abonnementsinformasjon på Android

1. Logg på Norton Family-appen i Foreldremodus.

2. Trykk på menyikonet.

3. Trykk på Innstillinger.

4. Under Min konto trykker du på Norton-abonnement.

Se kjøpsdetaljene dine i appen på iOS

1. Åpne appen Innstillinger.

2. Trykk på iTunes og App Store.

3. Trykk på Apple ID-en din, og trykk deretter på Vis Apple ID.

4. Bruk Touch ID eller passord.

5. Trykk på Abonnementer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v44718207
Operativsystem: windows,android,ios