Aktivitetsrapporter i Norton Family

Aktivitetsrapporten inneholder et sammendrag av barnets Internett-aktiviteter Norton Family sender aktivitetsrapporten til e-postadressen du oppga da du opprettet Norton Family-kontoen. Du kan konfigurere Norton Family slik at det sender deg aktivitetsrapporten enten én gang i uken eller én gang i måneden.

I aktivitetsrapporten finner du følgende informasjon:

Enhetsbruk

Her kan du se informasjon om barnets enhetsbruk.

Du kan se hvor lenge barna har brukt enheten, for eksempel det totale timeantallet barna har brukt på enheten, og hvor mange timer de bruker på den hver dag.

Overvåkingsstatus

Her kan du se et sammendrag av grensene du har angitt for barnet ditt

Søkesammendrag

Viser informasjon om søkeordene barna har brukt.

Videosammendrag

Viser informasjon om hvilke videoer barna har sett på Internett.

Du kan se informasjon om barnas videotitting.. Informasjonen omfatter dato og klokkeslettfor visning av videoen, videotittel og -kategori (hvis tilgjengelig).

Internett-sammendrag

Har kan du se informasjon om barnets Internett-aktiviteter.

Du kan vise informasjon om nettstedet som barnet har besøkt. Informasjonen inkluderer dato og tidspunkt for besøket, adressen og hvilken kategori nettstedet tilhører.

Appsammendrag

Lar deg se informasjon om appene som barnet har lastet ned på Android-telefoner, -nettbrett og Windows-enheter. Lar deg blokkere bruk av bestemte apper, inkludert YouTube, Innstillinger og Facebook. Du kan også se hvor mye tid barna dine bruker på hver av appene. Appbrukstid kan imidlertid kun hentes fra enheter som kjører på Android 8 eller nyere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v44716642