Om aktivitetsrapport

Aktivitetsrapporten inneholder et sammendrag av hva barna har drevet med på Internett. Norton Family sender aktivitetsrapporten til e-postadressen du oppga da du opprettet Norton Family-kontoen. Du kan konfigurere Norton Family slik at det sender deg aktivitetsrapporten enten én gang i uken eller én gang i måneden.

I aktivitetsrapporten finner du følgende informasjon:

Enhetsbruk

Lar deg vise informasjon om barnets enhetsbruk.

Du kan se hvor lenge barna har brukt enheten, bl.a. det totale timeantallet barna har brukt enheten og hvor mange timer de bruker per dag.

Overvåkingsstatus

Her kan du se et sammendrag av grensene du har angitt for barnet ditt

Søkesammendrag

Viser informasjon om søkeordene barna har brukt.

Videosammendrag

Viser informasjon om hvilke videoer barna har sett på Internett.

Du kan se informasjon om barnas videotitting.. Informasjonen inkluderer dato og tidspunkt videoen ble vist, videotittelen og kategori (hvis tilgjengelig).

Internett-sammendrag

Lar deg vise informasjon om barnets Internett-aktiviteter.

Du kan vise informasjon om nettsidene som barnet har besøkt. Informasjonen inkluderer dato og tidspunkt for besøket, adressen og hvilken kategori nettstedet tilhører.

Oversikt over sosiale medier

Lar deg vise informasjon om barnets aktiviteter på sosiale medier.

Du kan vise informasjon om barnets aktiviteter på sosiale medier. Informasjonene inneholder en liste over de sosiale mediene der barnet har en konto, samt e-postadressen og alderen barnet har oppgitt på disse nettverkene. Du kan også se hvor mange ganger de har besøkt nettstedet.

Appsammendrag

Viser informasjon om appene som barnet har installert og avinstallert på Android-enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v44716642
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 10/07/2019