Invitere og dele Norton Family med andre

Du kan invitere ektefellen din eller en annen voksen til å hjelpe deg med å styre barnas Internett-aktiviteter. Personen du inviterer, kan registrere seg for en ny konto på Norton Family eller bruke den eksisterende Norton-kontoen for å bli med i familien din og hjelpe deg med å overvåke barna. De kan endre alle familieinnstillingene med unntak av profilinnstillingene. Du kan når som helst, ut ifra den situasjonen du befinner deg i, fjerne den inviterte forelderen fra familien din.

Du kan ikke invitere en person som er tilknyttet en annen Norton Family-konto.

Sørg for at vennene dine blir like trygge og glade for å ha foreldrestyring ved å dele Norton Family med dem. Se nedenfor for å finne ut hvordan du gjør det.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40472772_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/11/2018