Blokkere barna fra å dele personlig informasjon

Som standard blokkerer ikke Norton Family aktiviteten dersom barna sender personopplysninger på et sikkert nettsted. URL-adressen til en sikker nettside starter med "https" i stedet for "http". Hvis barnet f.eks. sender personopplysninger med Gmail, overvåker eller blokkerer ikke Norton Family denne aktiviteten. Du må spesifisere disse innstillingene i profilinnstillinger for å forhindre at barnet deler personlig informasjon på et utrygt nettsted. Da kan Norton Family blokkere slike forsøk fra barnet ditt, og deretter varsle deg.

Du kan bruke Norton Family-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldrestyring for Android til å angi og blokkere personlig informasjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/11/2018