Endre administratorkontoer til standard brukerkontoer i Windows

Hvis barna oppretter nye Windows-kontoer og logger seg på datamaskinen med disse kontoene, kan ikke Norton Family overvåke aktiviteten deres. Du kan forhindre at barna oppretter nye brukerkontoer i Windows ved å sørge for at de har standard brukerkontoer.

Hvis barnas Windows-kontoer har administratorrettigheter, må du endre dem til standardkontoer.

Slik endrer du administratorkontoer til vanlige brukerkontoer i Windows

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows Vista og Windows 7: Klikk på KontrollpanelStart -menyen i Windows. Deretter klikker du på Brukerkontoer.

• I Windows 8 eller nyere: Gå til Start -skjermen, og søk etter og åpne kontrollpanelet.

2. Gjør ett av følgende:

• I Windows Vista og Windows 7 klikker du på Brukerkontoer, og klikker deretter på kontoen du vil endre.

• Windows 8 eller nyere: Klikk på Brukerkontoer og familiesikkerhet, så på Brukerkontoer, og til slutt på Endre kontotype.

3. Hvis du blir spurt om et administratorpassord, skriver du inn passordet for å bekrefte.

4. Klikk på funksjonen du ønsker å endre, og klikk deretter på endre kontotype.

5. Velg Standard og klikk deretter på Endre kontotype.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40467375_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/11/2018