Endre administratorkontoer til standard brukerkontoer for Norton Family i Windows

Hvis barna oppretter nye Windows-brukerkontoer og logger på PCen med disse kontoene, kan ikke Norton Family overvåke aktiviteten deres. Du kan forhindre at barna oppretter nye brukerkontoer i Windows ved å sørge for at de har standard brukerkontoer.

Dersom barnas Windows-kontoer har administratorrettigheter, må du endre dem til standardkontoer.

Windows 11

1. Trykk på knappene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter.

kontroll

Hvis vinduet Brukerkontokontroll åpnes, klikker du på Fortsett.

3. Gå til vinduet Kontrollpanel., Ved siden av Vis etter velger du Kategori fra rullegardinlisten.

4. Under Brukerkontoer trykker du på Endre kontotype.

5. I vinduetAdministrer kontoer klikker du på brukeren du vil endre kontotype for.

6. I vinduet Endre konto klikker du på Endre kontotypen.

7. I vinduet Endre kontotype klikker du på Standard.

Hvis du vil endre en standard brukerkonto til en administratorkonto, klikker du på Administrator.

8. Klikk på Endre kontotype.

Windows 10/8/7

1. Trykk på knappene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter.

kontroll

Hvis vinduet Brukerkontokontroll åpnes, klikker du på Fortsett.

3. Gå til vinduet Kontrollpanel., Ved siden av Vis etter velger du Kategori fra rullegardinlisten.

4. Under Brukerkontoer klikker du på Endre kontotype.

5. I vinduet Endre kontotype klikker du på Standard.

Hvis du vil endre en standard brukerkonto til en administratorkonto, klikker du på Administrator.

6. Klikk på Endre kontotype.