Endre administratorkontoer til standard brukerkontoer i Windows

Hvis barna oppretter nye Windows-brukerkontoer og logger på PCen med disse kontoene, kan ikke Norton Family overvåke aktiviteten deres. Du kan forhindre at barna oppretter nye brukerkontoer i Windows ved å sørge for at de har standard brukerkontoer.

Hvis barnas Windows-kontoer har administratorrettigheter, må du endre dem til standardkontoer.

For å endre administratorkontoer til standardkontoer i Windows 10/8/7

1. Åpne Kontrollpanel.

2. Endre Vis til Kategori.

3. I Brukerkontoer, trykk på Endre kontotype.

4. I Administrer kontoer- vinduet, velg brukerkontoen du ønsker å endre.

5. Klikk på Endre kontotype.

6. I Endre kontotype-vinduet klikker du på Standard.

7. Klikk på Endre kontotype.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40467375
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 04/07/2019