Redigere enhetstilordningen på barnets enhet

Hvis du vil overvåke barnets nettaktiviteter, må du tilordne en enhet til det aktuelle barnet. Du kan endre enhets- eller brukerkontotilordningen fra Norton-nettstedet eller fra barnets enhet. Når du overfører en brukerkonto eller en enhet for et barn, overvåker Norton Family barnets aktivitet basert på den nye tilordningen.

Norton-nettsted

1. Logg på kontoen.

2. Velg barnet du vil endre enhetstilordningen for.

3. Klikk på Legg til enhet.

4. Velg Windows-datamaskinen du vil endre tilordningen på.

5. Velg brukerkontoen du vil tilordne til dette barnet.

Hvis barnet bruker flere kontoer for å logge på Windows-datamaskinen, velger du alle disse kontoene.

6. Klikk på Lagre.

Barnets Windows-datamaskin

Dette gjelder ikke hvis barnets datamaskin kjører på Windows XP. Du kan når som helst endre enhetstilordninger ved å logge på kontoen din fra en vilkårlig enhet med Internett-tilkobling. For å få mest mulig ut av Norton Family anbefaler vi at du oppgraderer barnets Windows-operativsystem til en nyere versjon.

1. Klikk på Norton Family-ikonet i varslingsområdet, og klikk deretter på Endre kontoer.

2. Angi e-postadresse og passord for foeldrekontoen, og klikk deretter på Logg på.

3. Klikk på Endre ved siden av barneprofilen du vil knytte til datamaskinen.

4. Klikk på logg på som og velg kontoen barnet bruker for å logge på denne enheten. Hvis barnet ditt har flere brukerkontoer, velger du barnet på alle disse brukerkontoene.

5. Klikk på Lagre > OK.

Barnets Android-enhet

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet som enheten er tilordnet.

3. Trykk på barneikonet øverst til høyre på skjermen.
  4. Trykk på enheten som er tilordnet barnet, under Enheter.

5. I Fjern enhet-varselet trykker du på OK og bytter til barnemodus.

6. Trykk på barnet du vil tilordne enheten til.

7. Du kan bruke standardnavnet som angis på enheten, eller velge et nytt. Norton Family bruker dette navnet til å identifisere enheten i fremtiden.

8. Trykk på Fullført.

9. Trykk på Aktiver for å blokkere barnet fra å avinstallere appen.

10. Trykk på OK.

Barnets iOS-enhet

1. Trykk på Innstillinger-appen > Skjermtid > Innholds- og personvernrestriksjoner, og slå deretter av Innholds- og personvernrestriksjoner.

2. Trykk på og hold Norton Family-ikonet til det rister.

3. Trykk på kryssikonet for å avinstallere appen.

4. Trykk på Hjem.

5. Gå til App Store og installer Norton Family-appen på nytt.

6. Åpne Norton Family-appen.

7. Les Lisens- og tjenesteavtalen og trykk deretter på Godta.

8. Logg på med brukerinformasjonen for Norton.

9. Velg et barn du vil tilordne denne enheten til.

Hvis du ønsker å legge til et nytt barn, trykker du på Legg til nytt barn, angir informasjonen om barnet, og trykker på Lagre.

10. Angi et navn for enheten.

11. Trykk på Lagre og fortsett deretter med aktivering av begrensninger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Angi begrensninger på iOS