Vise eller oppdatere grenser

Barna kan se grensene du har satt for dem. Dermed blir det lettere for barna å vite hvilke aktiviteter de har lov til å utføre. Barna kan også be deg om å få tillatelse til å utføre visse aktiviteter på Internett.

Norton Family-nettsted

1. Logg på kontoen din.

2. Velg barnet du vil vise grenser for.

3. Under hver Grense-flis finner du en oversikt over grensene du har satt.

4. Hvis du vil finne ut mer om en grense, klikker du på hver flis.

Windows

1. Logg deg på barnets datamaskin.

2. Klikk på Norton Family-ikonet i systemstatusfeltet, lengst til høyre på oppgavelinjen.

3. Du åpner vinduet Grenser ved å klikke på Vis grenser.

4. Gå gjennom grensene som er angitt for denne enheten.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Oppdater grenser for å hente de nyeste grensene.

Android

1. Åpne Norton Family-appen i Barnemodus.

2. Trykk på barnets avatar og deretter på Grenser.

3. Gå gjennom grensene som er angitt for denne enheten. Trykk på en grense for å finne ut mer.

4. Dra ned hvor som helst i Grense-området for å vise de nyeste grensene.

iOS

1. Åpne foreldrestyring i Norton Family.

2. Du kan vise grensene ved å trykke på menyikonet øverst til høyre på skjermen, og deretter trykke på Mine grenser.

3. Gå gjennom grensene som er angitt for denne enheten.

4. Trykk på oppdateringsikonet for å hente de siste grensene.