Definere grenser

Finn en løsning ved å klikke på et emne som matcher problemet ditt:

Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android.

Leserutvidelsen for Norton Family er et lite program som er nødvendig for at enkelte Norton Family-funksjoner skal fungere. Det er for øyeblikket tilgjengelig for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du må aktivere det på alle nettlesere som støttes som barnet ditt bruker for å bruke Internett. Funksjonene som krever denne utvidelsen er følgende:

• Overvåkning av sosiale nettverk

• Søk etter overvåkning for HTTPs-sider

• Videoovervåkning

• Internett-overvåking for HTTPS-sider

Funksjoner som tidsovervåkning, umiddelbar lås og Nettoppsyn vil fungere selv om utvidelsen er deaktivert. Hvis du vil ha best mulig beskyttelse fra Norton Family, aktiverer du utvidelsen på barnets nettlesere.

Aktiver utvidelsen i Internet Explorer

1. Åpne Internet Explorer.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på og velger Administrer tilleggsprogram.

3. I vinduet Administrer tilleggsprogram velger du Norton Family BHO og aktiverer det.

4. Lukk og start nettleseren på nytt.

Aktiver utvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åpne Firefox.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på og deretter på Tilleggsprogram.

3. På venstre side av Tilleggsprogram -siden klikker du på fanen Utvidelser.

4. Velg Norton Family-utvidelsen og aktiver den.

5. For den beste beskyttelsen, trykk på Tillat for at utvidelsen skal ha tilgang til ditt barns aktiviteter på nett i privat nettlesermodus.

6. Lukk og start nettleseren på nytt.

Aktiver utvidelsen i Chrome

1. Åpne Chrome.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på > Flere verktøy > Utvidelser.

3. Finn Norton Family-utvidelsen og slå den på.

4. Hvis Chrome-versjonen er 70 eller nyere, går du øverst til høyre på skjermen og klikker på > Dette kan lese og endre nettsteddata og velg deretter På alle nettsteder.

5. Lukk og start nettleseren på nytt.

På grunn av nylige endringer i Googles policy er funksjonen Overvåkning av tekstmeldinger og funksjonen som lar foreldre blokkere barn fra å ringe/motta anrop i løpet av perioder uten skjermtid, for øyeblikket deaktivert.

Dette påvirker to av de viktigste funksjonene i Norton Family på Android:

• Nå kan barna motta anrop fra eller ringe de kontaktene de velger, under perioder der Tidsbegrensning og Umiddelbar lås er aktivert. På grunn av nylige endringer i Googles policy har ikke Norton Family lov til å begrense anrop til kun de som er oppført på listen Nødkontakter.

• SMS-overvåkning er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Så du kan ikke overvåke eller vise meldingene som barnet utveksler med vennene sine.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40464446
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019