Logge på Norton-kontoen

Norton-kontoen hjelper deg med å

• Administrere abonnementet
  • Oppdatere personopplysninger og betalingsinformasjon
  • Finne produktnøkkelen
  • Aktiver fornyelse av abonnement
  • Aktivere sikkerhetskopiering i skyen
  • Få tilgang til andre tjenester og mye mer.

Du har allerede en konto hvis du har

• installert eller aktivert et Norton-produkt
  • kjøpt et produkt fra Norton.com eller fornyet et produktabonnement fra Norton
  • Registrert deg for Norton Family eller Norton Safe Web.
Avhengig av hva du ønsker å gjøre, velger du ett av følgende:

Logg på kontoen din

1. Gå til my.Norton.com og klikk på Logg på.

2. Skriv inn brukernavn/e-postadresse og klikk på Fortsett.
    Hvis du bruker en konto som er opprettet med eller knyttet til Apple ID-en din eller e-postadressen du bruker for Google, fortsetter du å bruke den kontoen for å fullføre påloggingsprosessen.

3. Tast inn passordet og klikk på Logg på.
    Hvis du ikke husker passordet, klikker du på koblingen Glemt passordet? for å angi et nytt passord.

4. Hvis du ser flere kontoer, velger du kontoen du vil logge på og klikker deretter på Fortsett. Du får opp denne skjermen dersom:

• Du har flere kontoer med samme brukernavn, men forskjellig passord.

• Du bruker Norton-brukernavnet ditt på LifeLock-kontoen eller omvendt.

5. Hvis du har konfigurert tofaktorgodkjenning, angir du koden du har mottatt. Deretter klikker du på Bekreft.

Feilsøke vanlige kontorelaterte problemer

Kontoen er tilknyttet en gammel e-postadresse som du ikke har tilgang til

Kontakt Kundeservice og -støtte for å få hjelp.

Kontoen er for øyeblikket sperret fordi du har forsøkt å logge på med feil informasjon for mange ganger

Hvis du oppga ukorrekt passord for mange ganger, kan kontoen låses midlertidig. Vi anbefaler å vent en time før du prøver å logge på igjen.

Fikk du ikke e-postmelding med passordet?

Sjekk om e-postadressen du oppga er korrekt. Hvis du fremdeles ikke har fått e-postmeldingen, kan du sjekke mappen med søppelpost. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Hjelp med godkjenning med to faktorer

Du finner fremgangsmåten for å aktivere godkjenning med to faktorer og problemer med feilsøking under Tofaktorgodkjenning for Norton-kontoen.

En feil gjorde at jeg ikke kunne logge på

Gå til siden Status for Norton-tjenester for å sjekke om det er tjenesteavbrudd i serverdelen og prøv igjen senere. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370843