Systemkrav

Norton Family er tilgjengelig for Windows, Android og iOS. Du må være koblet til Internett for å installere og bruke Norton Family. Når du er tilkoblet Internett, vil Norton Family automatisk søke etter nye oppdateringer og laste dem ned.

Følgende systemkrav anbefales for å installere og bruke Norton Family:

For Windows

For Android2

For iOS

Operativsystemer

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Microsoft Windows Vista (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere*

• Microsoft Windows XP (alle 32-bit-versjoner) med Service Pack 3 (SP 3) eller nyere*

• Android v4.0 eller nyere

• iOS 9 eller nyere ( Barn app)

• iOS 10 eller nyere ( Foreldreapp)

Maskinvarekrav

• 300 MHz prosessor eller høyere

• 512 MB RAM (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig diskplass

• 550-MHz prosessor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplass

Støttede nettlesere

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller nyere 1

• Mozilla Firefox 40.0 eller nyere

• Google Chrome 32.0 eller nyere

• Norton Family-nettleser

• Chrome for Android versjon 18.0.1025123 og nyere3

• Norton Family-nettleser4

1Støtter ikke nettleseren Metro.

2Norton Family støttes ikke på Amazon-enheter, som for eksempel Kindle.

3Be barna dine om å bruke bare Norton Family-nettleseren, så du kan følge med på innholdet de viser på nettet.

4Hvis du vil vite mer om forbedret overvåkning, leser du Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad

*Norton Family-klienten får ikke de nyeste produktoppdateringene, inkludert nye funksjoner, som kundene på støttede versjoner av Windows 7 eller senere mottar. Den kan bare oppgradere til den siste versjonen som ble gjort tilgjengelig for å støtte Windows XP / Vista.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40429065_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 10/01/2019