Systemkrav for Norton Family

Norton Family er tilgjengelig for Windows, Andriod og iOS. Du må være koblet til Internett for å installere og bruke Norton Family. Når du er koblet til Internett, vil Norton Family automatisk søke etter nye oppdateringer og laste dem ned.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for systemet for at du skal kunne installere Norton Family:

1Støtter ikke nettleseren Metro.

2Norton Family støttes ikke på disse Android-enhetene.

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family.

3Be barna om å bruke bare Norton Family-nettleseren, så du kan følge med på innholdet de ser på nettet.

4Hvis du vil vite mer om forbedret overvåking, leser du Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad.

5Norton Family-klienten vil ikke motta de nyeste produktoppdateringene, inkludert nye funksjoner, som kunder på støttede versjoner av Windows 7 eller nyere mottar. Den kan bare oppgraderes til den nyeste versjonen som ble gjort tilgjengelig for å støtte Windows XP / Vista.

6Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Viktig oppdatering for Norton Familys SMS- og anropsfunksjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40429065
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/05/2020