Aktivere Norton-abonnementet

Du må aktivere abonnementet før prøveperioden eller abonnementsperioden utløper for å fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde datamaskinen beskyttet.

Hvis du har kjøpt et produkt fra en butikk, må du opprette en Norton-konto eller legge til det kjøpte produktet i din eksisterende konto. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du lese Last ned Norton-produktet du har kjøpt i en butikk.

Windows og Mac

1. Åpne Norton Enhetssikkerhet.
  2. Klikk på Aktiver nå.
  3. Logg på Norton-kontoen din og følg fremgangsmåten nedenfor basert på aktiveringsmetode.
    • Velg lisensen: Hvis du allerede har et gyldig abonnementet på kontoen, vises opplysningene med utløpsdatoen. Velg abonnementet og klikk på Neste
    • Oppgi en nøkkel: Hvis du har kjøpt en ny produktnøkkel, klikker du på Oppgi nøkkel eller PIN-kode. Oppgi den 25-tegns produktnøkkelen, og klikk på Neste
    • Kjøp et abonnement: Hvis du ikke har et eksisterende abonnement, klikker du på Kjøpe et abonnement og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet.

Android

1. Åpne Norton 360-appen på den mobile enheten.
  2. Trykk på Logg på og logg på med brukerinformasjonen for Norton-kontoen.
  3. Fra listen over aktive abonnementer velger du abonnementet du vil bruke og trykker på Neste

iOS

1. Åpne Norton 360-appen på den mobile enheten.
  2. Trykk på Løs inn et abonnement.
  3. Velg et alternativ i forhold til hvordan du kjøpte produktet.
    • Logg deg på med Norton-kontoen
    • Gjenopprett fra App Store
    • Logg deg på med tjenesteleverandøren

Merk

• Datamaskinen må være tilkoblet Internett for å kunne fullføre aktiveringsprosessen.
  • Hvis du ser en melding som sier «Ingen lisens tilgjengelig», har trolig abonnementet på kontoen din utløpt eller du har logget på en konto uten gyldig abonnement.
  • Du finner mer informasjon om aktivering av Norton Utilities-produktet under Aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Video: Slik aktiverer du Norton-beskyttelsen med en produktnøkkel

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24808774
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/10/2023