Systemkrav for å installere og konfigurere Norton-beskyttelse

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende beskyttelsesprodukter fra Norton:

Alle produktene våre (unntatt Norton AntiVirus Plus) er midlertidig ikke tilgjengelige i Kina. Beklager ulempen. Vi jobber for å få gjenopprettet støtten så raskt som mulig.

Norton Enhetssikkerhet

Med Norton Enhetssikkerhet får du kraftig Norton-beskyttelse for alle PC-er, Mac-er, smarttelefoner og nettbrett.
Dette er de gjeldende systemkravene for alle planene som er tilknyttet Norton Enhetssikkerhet og den eksisterende Norton Security-versjonen. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken versjon av Norton-beskyttelsen du har, går du til Norton oppdateringssenter.

Ikke alle funksjonene eller planene er tilgjengelige på alle plattformer.

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 11 i S-modus med ARM-prosessorer

• Microsoft Windows 10 i S-modus (32-biters eller 64-biters eller ARM32) versjon 1803 og nyere

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige på lesere på startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Norton Crypto støttes ikke i Windows 10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer. Norton Crypto er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA.

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

Windows 8/7: 1 GB (32-biter) eller 2 GB (64-biter) (minst 512 MB RAM kreves for Recovery Tool)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

• Grafikkort

For at Norton Crypto skal fungere, må du ha Nvidia/AMD-kort med minimum 6 GB minne.

Støttede nettlesere

• Microsoft Internet Explorer 8.0 eller nyere (32-biters og 64-biters)1,2

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)2

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)2

• Microsoft Edge2

E-posttjenester

Støtter e-postsøk på alle POP3-kompatible e-posttjenester.

Støtte for AntiSpam

Følgende e-posttjeneste støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac

Operativsystem

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere.

Norton Family Foreldrestyring, Norton AntiSpam og Sikkerhetskopiering i skyen støttes for øyeblikket ikke på Mac OS.

Maskinvare

Våre siste Norton Enhetssikkerhets-produkter er kompatible med macOS på Apple Silicon M1 (ARM) -enheter ved hjelp av Rosetta 2-oversettelsesfunksjonen.

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Norton Cloud Backup

Funksjonen Norton Could Backup er kun tilgjengelig i Windows. Sikkerhetskopiering i skyen er ikke tilgjengelig i alle Norton-planer. Hvis du vil sjekke om abonnementet inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, kan du lese Vise enheter og rettigheter på Norton-kontoen
Operativsystem
  • Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvare
  • Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

For Windows 11/10: 2 GB

For Windows 8/7: 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 eller nyere (32-biters and 64-biters)2

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)2

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)2

• Microsoft Edge2

Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA.

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Security On-the-Go:

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11 i S-modus med ARM-prosessorer

• Microsoft Windows 10 i S-modus (32-biters eller 64-biters eller ARM32) versjon 1803 og nyere

Norton 360 for Gamers

Ikke alle funksjonene er tilgjengelige på alle plattformer. Funksjoner for varslingsoptimalisering støttes ikke på Android, Apple iOS eller Mac.

Operativsystemer som støtter Enhetssikkerhet

Windows

Mac

Android

iOS

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige på lesere på startskjermen i Windows 8.

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

• Gjeldende versjon og de to foregående versjonene av Mac OS.

• Norton Family-funksjonene Foreldrestyring, SafeCam og Sikkerhetskopiering i skyen støttes ikke.

• Android 6.x eller nyere

Google Play-appen må være installert.

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton 360 mobilapp

Android

Operativsystem

Norton 360 for Android er ikke lenger tilgjengelig for salg i Kina. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Slutt på tilgjengeligheten av Norton Mobile Security for Android i Kina

Maskinvare

Nettleserstøtte for Internett-beskyttelse:

Støtte for skrivebordsnettleseren til my.Norton.com

Støtte for mobilnettleseren til my.Norton.com

• Android 8.0 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

Flerbrukermodus støttes ikke.

• ColorOS 7.1 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

• 50 MB ledig lagringsplass

• Standard Android-nettleser

• Firefox for Android 42.0 eller nyere

• Google Chrome 43,0 eller nyere

• Google Chrome Beta 45.0 eller nyere

• Opera 31.0 eller nyere

• Opera mini 31.0 eller nyere

• Standard Samsung-nettleser 5.0 eller nyere

• Facebook 145.0 eller nyere

• Instagram 24.0 eller nyere

• Pinterest 6.52.0 eller nyere

• Snapchat 10.22 eller nyere

• Linje 7.16.3 eller nyere

• Google Chrome 14 eller nyere

Incognito-modus støttes ikke.

• Microsoft Internet Explorer 7 eller nyere

• Mozilla Firefox 5 eller nyere

• Opera 11 eller nyere

• Safari 5 og nyere

• Standard Android-nettleser 1.5 eller nyere

• Google Chrome for mobil 1.0 eller nyere

• Safari 5,1 og nyere

iOS

Operativsystem

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton Small Business

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8.1 (32- og 64-bit)

• Microsoft Windows 8 og Windows 8 Pro (32-biters og 64-biters)

• Microsoft Windows 7 (32- og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere og SHA2-støtte

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

Windows 8/7: 1 GB (32-biter) eller 2 GB (64-biter) (minst 512 MB RAM kreves for Recovery Tool)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Microsoft Internet Explorer 8.0 eller nyere (32-biters og 64-biters)1,2

• Mozilla Firefox (32-biters og 64-biters)2

• Google Chrome (32-biters og 64-biters)2

• Microsoft Edge2

E-postklienter

Støtter e-postsøk på alle POP3-kompatible e-postklienter.

Støtte for AntiSpam

Følgende e-postklient støttes for AntiSpam:

• Microsoft Outlook 2003 og nyere

Mac

Oppdateringer for operativsystemet inneholder kritiske sikkerhetsrelaterte oppdateringer, og det er best å alltid oppdatere til den nyeste versjonen av operativsystemet. Vi anbefaler på det sterkeste at du oppgrader til den nyeste versjonen av Mac OS X.

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere.

Maskinvare

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

• Internett-tilkobling for LiveUpdate

Støttede nettlesere

• Safari2, 3

• Mozilla Firefox2, 3

• Google Chrome2

Mobil

• Android-operativsystemer

• Android 8.x eller nyere

• Enhetskrav

Android-nettbrett eller -telefon med 15 MB lagringsplass

• Nettleserstøtte for Internett-beskyttelse

• Standardnettleser for Android

• Google Chrome 18 for Android eller nyere

• Mozilla Firefox for Android 37.0.2 eller nyere

• Opera 8.0 eller nyere

• Standard Samsung-nettleser 1.0 eller nyere

• Krever en aktiv Internett-tilkobling for å registrere enheten og bruke de nettbaserte tyverisikringsfunksjonene

• iOS-operativsystemer

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Norton Secure VPN

Tilgjengelig for enheter av typen Windows PC, Mac, iOS og Android:
Norton Secure VPN er kompatibelt med PC-er, Mac-er, Android-smarttelefoner og -nettbrett, samt iPad- og iPhone-enheter. Norton Secure VPN kan brukes på angitt antall enheter – med ubegrenset bruk i abonnementsperioden.

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)1

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Noen av de eksisterende Norton Device Security- og Norton Secure VPN-produktene er ikke kompatible med Windows OS på ARM-enheter.

Maskinvare

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM

For Windows 11/10: 2 GB

For Windows 8/7: 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskplass

150 MB ledig harddiskplass

Mac

Operativsystem

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) eller nyere

Maskinvare

Våre siste Norton Enhetssikkerhets-produkter er kompatible med macOS på Apple Silicon M1 (ARM) -enheter ved hjelp av Rosetta 2-oversettelsesfunksjonen.

• Mac-datamaskin med Intel Core 2 Duo-, core i3-, Core i5-, core i7- eller Xeon-prosessor)

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig harddiskplass

Mobil

Android

Operativsystem

• Android 6.0 eller nyere

Google Play-appen må være installert.

Enhetskrav

• 100 MB ledig harddiskplass

iOS

Operativsystem

• iPhone- og iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Enhetskrav

• 100 MB ledig harddiskplass

Norton AntiTrack

Norton AntiTrack er bare tilgjengelig i Windows. Norton AntiTrack er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA.

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton AntiTrack:

Windows

Operativsystemer

Maskinvarekrav

Støttede nettlesere

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows 11/10 som kjører på ARM-prosessorer)

• Prosessor

For Windows 11/10: 1 GHz

• RAM

Windows 11/10: 2 GB (minst 512 MB RAM kreves for gjenopprettingsverktøyet)

• Harddiskplass

300 MB ledig harddiskplass

• Microsoft Chromium Edge (versjon 88 eller nyere)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Norton Password Manager

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere og bruke Norton Password Manager:

Windows

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 (alle versjoner)

• Microsoft Windows 10 versjon 1703 (Creators Update) og nyere

• Microsoft Windows 8.1 (32- og 64-bit)

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvarekrav

• Prosessor

• En 32-biters eller 64-biters prosessor på 1 GHz eller raskere

• RAM

• 1 GB (32-biters) eller 2 GB (64-biters)

• Harddiskkapasitet

• 16 GB (32-biters) eller 20 GB (64-biters) ledig harddiskplass

Støttede nettlesere

• Google Chrome4

• Microsoft Edge4

• Mozilla Firefox4

• Microsoft Internet Explorer 115

32-biters og 64-biters versjoner av alle oppførte nettlesere støttes.

Internett-tilkobling

• Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for å kunne bruke Norton Password Manager.

Mac

Operativsystemer

• Mac OS X 10.10 eller nyere.

Støttede nettlesere:

• Google Chrome4

• Apple Safari4

• Mozilla Firefox4

Internett-tilkobling

• Du må ha en aktiv Internett-tilkobling for å kunne bruke Norton Password Manager.

Mobil

Android

Operativsystemer og maskinvare

• Android 5.0 eller nyere

Støtter Android 2.2 til 4.2 med begrensede funksjoner.

• 550-MHz prosessor

• 250 MB RAM

• 1,8 MB lagringsplass

• Aktiv Internett-tilkobling

iOS

Operativsystem

• iOS 11.0 eller nyere

• Aktiv Internett-tilkobling

Norton Family Foreldrestyring

Norton Family Foreldrestyring er tilgjengelig for Windows, Android og iOS. Du må være tilkoblet Internett for å kunne installere og bruke Norton Family Foreldrestyring. Når du er tilkoblet Internett, søker Norton Family Foreldrestyring automatisk etter nye oppdateringer og laster dem ned.

Windows

Operativsystem

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)6

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

Maskinvare

• 300 MHz prosessor eller høyere

• 512 MB RAM (minimum 256 MB)

• 200 MB ledig harddiskplass

Nettleserstøtte

• Microsoft Internet Explorer 9.0 eller nyere6

• Microsoft Edge (versjon 88,0 eller nyere)

• Mozilla Firefox4

• Google Chrome4

Mobil

Android

Operativsystemer 7

• Android 8.0 eller nyere10

Flerbrukermodus støttes ikke

Maskinvare

• 550-MHz prosessor

• 256 MB RAM

• 3 MB ledig diskplass

Nettleserstøtte

• Nettleseren Norton Family Foreldrestyring

• Chrome for Android versjon 18.0.1025123 og nyere8

iOS

Operativsystem

• Gjeldende versjon eller de to foregående versjonene av Apple iOS

Nettleserstøtte

• Norton Family Foreldrestyring9

Norton ID Advisor

Norton ID Advisor er kun tilgjengelig i Japan.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke Norton ID Advisor:

Nettleserstøtte på Windows- og Mac-maskiner

• Safari 11 og nyere

• Firefox 66 eller nyere

• Google Chrome 73 eller nyere

• Internet Explorer 11 eller nyere

• Edge 41.1 eller nyere

Appstøtte

• Android 4.4 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Nettleserstøtte på mobil

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

LifeLock Identity

LifeLock Identity-appen er kun tilgjengelig i USA.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende LifeLock Identity:

Appstøtte

• Android 5.0 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Nettleserstøtte

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

Norton Identity

Norton Identity-apper er ikke tilgjengelig i alle land.

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende Norton Identity:

Appstøtte

• Android 5.0 eller nyere

• iOS 10.3 eller nyere

Nettleserstøtte

• Android Chrome 71 eller nyere

• iPhone Safari 11.1 eller nyere

• iPad Safari 11 eller nyere

Norton Privacy Manager

Norton Privacy Manager er kun tilgjengelig i USA. Vi støtter ikke lenger skrivebordsversjonene av Norton Privacy Manager.

Norton Privacy Manager er kun tilgjengelig for iOS- og Android™-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 6.0 eller nyere

iOS

Operativsystem

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører versjon 11.0 eller nyere

Norton Utilities Ultimate

Du trenger administratorrettigheter, en høyhastighets Internett-tilkobling og må oppfylle følgende systemkrav for å installere og kjøre Norton Utilities Ultimate:

Windows

Operativsystem

Maskinvare

Internett-tilkobling (for å aktivere produktet og motta produktoppdateringer)

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.1 (aller versjoner), unntatt startskjermen i Windows 8

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere

• Prosessor

For Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• Minne

1 GB for 32-biters, 2 GB for 64-biters

• SVGA-video (1024 x 768)

• NET 4.6.2 installert

• Harddiskplass

100 MB ledig harddiskplass

Norton Utilities Premium

Datamaskinen må oppfylle følgende minimum systemkrav for at du skal kunne installere Norton Utilities Premium:

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner unntatt Windows 11/10 i S-modus)

• Microsoft Windows 8/8.111, 12

• Microsoft Windows 7 (32-biters og 64-biters) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere11

Ekstra maskinvarekrav

• 100 MB ledig harddiskplass

• SVGA-video (1024 x 768)

• CD-ROM- eller DVD-stasjon (hvis du ikke installerer via nedlasting fra nettet)

• Internett-tilkobling (for å aktivere produktet og motta produktoppdateringer)13

Norton App Lock

Norton App Lock-appen er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 4.2 eller nyere

Norton Ad Blocker

Norton Ad Blocker-appen er bare tilgjengelig for iOS-enheter.

iOS

Operativsystem

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører versjon 9.0 eller nyere

Norton Clean, fjerning av søppelpost

Appen Norton Clean, fjerning av søppelpost er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 4.1 eller nyere

Norton Device Care

Norton Device Care er kun tilgjengelig i USA.

Norton Device Care er kun tilgjengelig for iOS- og Android™-enheter.

Android

Operativsystem

• Android 5.0 eller nyere

iOS

Operativsystem

• iPhone- eller iPad-enheter som kjører versjon 11.4 eller nyere

Norton-tjenester

For å motta tjenester trenger du høyhastighets Internett-tilkobling og følgende systemkrav. Det er mulig at enkelte enheter ikke kan motta tjenester, selv om tilkoblingen din ser ut til å være kvalifisert og miljøet er egnet. Kunden må ha administratorrettigheter for PC eller Mac.

Norton Computer Tune Up

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton Kundestøtte

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Computer Boost

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Norton Ultimate Help Desk

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS-versjon 6.x eller nyere (Google Play-appen må være installert)

iOS-operativsystemer

• iOS-versjon 7 eller nyere

Norton Spyware and Virus Removal

Windows-operativsystemer

• Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8

• Microsoft Windows 11/10 (alle versjoner), unntatt Windows 11/10 i S-modus og Windows som kjører på ARM-prosessorer

Mac-operativsystemer

• Mac OS X 10.5 eller nyere

Android-operativsystemer

• Android OS-versjon 6.x eller nyere (Google Play-appen må være installert)

iOS-operativsystemer

• iOS-versjon 7 eller nyere

Ikke alle Norton-tjenester som er nevnt ovenfor, er tilgjengelige i alle områder eller for alle partnere.

Ikke alle beskyttelsestilbud fra NortonLifeLock som er nevnt over, er tilgjengelige i alle områder eller for alle partnere.

*Kun for personlig bruk eller husholdningsbruk. Problemer med å legge til en enhet? Kontakt Kundeservice og -støtte.

# Norton støtter ikke Insider Preview, betaoperativsystemer eller betaprogrammer.

1 Noen av beskyttelsesfunksjonene er ikke tilgjengelig i Microsoft Internet Explorer 10.0 eller nyere versjoner.

2 Avhengig av hva Norton gjør tilgjengelig under abonnementsperioden.

3 Støtter gjeldende versjon samt de nyeste store 32-bit utgivelsene.

4 Gjeldende og tidligere hovedversjoner.

5 Støtter ikke alle funksjoner som er tilgjengelige på andre nettlesere.

6 Støtter ikke nettleseren Metro.

7 Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på disse Android-enhetene:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

• Chromebook

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family

8 Be barna om å bare bruke Norton Family-nettleseren, slik at du har full oversikt over det de ser på.

9Hvis du vil ha bedre overvåkingsfunksjoner, kan du lese Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad

10 Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Viktig oppdatering for Norton Familys SMS- og anropsfunksjon.

11 Må oppfylle minimumskravene for operativsystemene Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10/11. Windows 10/11 i S-modus støttes ikke

12 Produktfunksjoner fungerer ikke i startskjermmodus i Windows 8.

13 Brukeren er ansvarlig for kontoen hos Internett-leverandøren og må selv dekke alle utgifter tilknyttet Internett-tilgang og telefonkostnader.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Sist endret: 01/12/2021