Løse problemer med Norton Family for iOS

Norton Family lar barna surfe trygt på Internett på iOS-enhetene sine, samtidig som du holdes informert om deres aktiviteter, slik at du kan veilede dem når det er nødvendig. Hvis du eller barnet ditt har problemer med Norton Family, bruker du informasjonen under for å finne mulige årsaker og se grunnleggende feilsøkingstrinn.

Installerte apper forsvinner på barnets iOS-enhet

Hvis barnets iOS-enhet er i tidsbegrensningsperioden eller hvis du aktiverer Umiddelbar lås, skjuler Norton Family de installerte appene, inkludert Norton Family, samt standardapper som Safari, iTunes Store, App Store og Camera. I motsetning til på Android låses ikke barnets iOS-enhet helt. Når tidsbegrensningen utløper eller når du låser opp enheten, får barnet tilgang til alle de skjulte appene igjen. Appene kan sorteres på nytt alfabetisk. Informer barnet om at dette er vanlig atferd, og at ingen av appene fjernes. Vi anbefaler også at barnet ditt unngår å bruke apper for å gruppere appene sine.

Apper vises ikke selv etter tidsbegrensning eller opplåsing

Dette problemet kan skyldes nettverksproblemer. Du kan løse dette problemet ved å gjøre følgende:

1. Logg på Norton.

2. Velg barnet som bruker enheten med dette problemet.

3. Klikk på Lås barnets enhet og klikk deretter på Lås.

4. Klikk på alternativet Lås opp barnets enhet på barnets profil en gang til, og klikk deretter på Lås opp.

Noen overvåkingsfunksjoner fungerer ikke på barnets iOS-enhet

Hvis du tror at noen av grensene ikke fungerer som de skal, eller at barnet får tilgang blokkert innhold, bør du kontrollere følgende:

• Du har konfigurert bestemte funksjoner på barnets iOS-enhet for å dra best mulig nytte av Norton Family.

• Du har angitt et begrensningsnivå basert på barnets alder.

• Barnet har ikke manipulert noen av innstillingene som kreves for Norton Family-overvåkning.

Du kan bruke Nortons nettsted eller Norton Family-appen for foreldre hvis du vil vise disse aktivitetene for barnet ditt. Hvis du bruker en Android-enhet, kan du aktivere foreldreappvarslinger for å motta øyeblikkelige varsler om tidsovervåking og manipulering.

• Barnet bruker bare Norton Family-nettleseren for nettaktiviteter.

• Grense er slått på og konfigurert med nødvendige innstillinger.

Jeg har problemer med å installere en profil på barnets enhet

Dette problemet kan oppstå hvis du allerede har installert en profil på enheten. Hvis du vil vite mer og se eventuelle løsninger, leser du Løse problemer med profilinstallasjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v131388548
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019