Installere Norton Family på en foreldreenhet

Hvis du bruker en Android- eller iOS-enhet, kan du laste ned og konfigurere Norton Family-mobilappen på enheten din for å motta øyeblikkelige varsler og varslinger om aktivitetene til barnet ditt. Du kan også bruke appen for å endre familieinnstillingene dine og mye mer. Hvis du deler en Android-enhet med barnet ditt, kan du også logge på barnets Android-enhet i Foreldremodus for å vise aktiviteter og varsler.

Velg ett av følgende avhengig av enheten.

Android

Installere Norton Family på Android

1. Åpne Play Store-appen og søk etter Norton Family Foreldrestyring.

2. Velg Norton Familys foreldrestyringsapp og trykk på Installer.

3. Åpne appen når den er installert.

4. Les tjenestevilkårene og andre policyer, og klikk deretter på Fortsett for å konfigurere Norton Family.

5. Trykk på Pålogging for forelder.

Hvis du ikke har en Norton-konto, trykker du på Opprett en konto og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringen.

Legge til et barn på kontoen din

1. Klikk på Fortsett på installasjonssiden for Norton Family.

2. Skriv barnets navn i feltet Opprett profil.

Navnet kan ikke inneholde spesialtegn som for eksempel &, # eller $.

3. Velg begrensningsnivå basert på barnets alder.

Norton Family bruker grenser basert på begrensningsnivået du velger.

4. Trykk på kameraikonet for å velge et profilbilde for barnet ditt.

Du kan legge til flere barn på kontoen etter at du har fullført konfigurasjonen for det første barnet.

5. Trykk på Opprett.

Konfigurer Norton Family på foreldreenheten

1. Hvis du er på samme Android-enhet som barnet ditt bruker, gjør du ett av følgende:

• Trykk på Tilordne denne enheten til et barn og trykk deretter på Fortsett.

• Velg Android-telefon eller nettbrett og trykk på Neste for å laste ned appen fra Google Play.
      Du kan også sende en nedlastingskobling ved å angi en e-postadresse, og deretter åpne koblingen på enheten du vil installere Norton Family på.

2. Angi aktiveringskoden i foreldreappen og trykk på Aktiver.

3. Vent et par minutter og sjekk om barnets e-post-ID og navn vises riktig. Deretter trykker du på Bekreft og fortsett på barnets enhet.

4. Trykk på Fullført.

iOS

Installere Norton Family på iOS

1. Gå til App Store og søk etter appen Norton Familys foreldrestyringsapp.

2. Last ned og installer appen.

3. Åpne appen når den er installert.

4. Trykk på Tillat for å motta varsler fra Norton Family.

5. Les Lisens- og tjenesteavtalen og andre retningslinjer, og trykk deretter på Fortsett.

6. Logg på med brukerinformasjonen for kontoen din.

Legge til et barn på kontoen din

1. Klikk på Fortsett på installasjonssiden for Norton Family.
  2. Skriv barnets navn i feltet Opprett profil.

Navnet kan ikke inneholde spesialtegn som for eksempel &, # eller $.

3. Velg begrensningsnivå basert på barnets alder.

Norton Family bruker grenser basert på begrensningsnivået du velger.

4. Trykk på kameraikonet for å velge et profilbilde for barnet ditt.

Du kan legge til flere barn på kontoen etter at du har fullført konfigurasjonen for det første barnet.

5. Trykk på Opprett.

Konfigurer Norton Family på foreldreenheten

1. Velg iPhone eller iPad og trykk på Neste.

2. Last ned barneappen for Norton Family iOS ved å skanne QR-koden.

Du kan også sende en nedlastingskobling ved å angi en e-postadresse, og deretter åpne koblingen på enheten du vil installere Norton Family på.

3. Angi aktiveringskoden i foreldreappen og trykk på Aktiver.

4. Vent et par minutter og sjekk om barnets e-post-ID og navn vises riktig. Deretter trykker du på Bekreft og fortsett på barnets enhet.

5. Trykk på Fullført.