Installere Norton Family på en foreldreenhet

Hvis du bruker en Android- eller iOS-enhet, kan du laste ned og konfigurere Norton Family-mobilappen på enheten din for å motta øyeblikkelige varsler og varslinger om aktivitetene til barnet ditt. Du kan også bruke appen for å endre familieinnstillingene dine og mye mer. Du kan også logge på barnets Android-enhet i Foreldremodus for å vise aktivitetene og varslene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130360089
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 18/07/2019