Forhindre at barna oppretter nye brukerkontoer på Android 8.0-enheter eller nyere

Følg fremgangsmåten under for å forhindre at barna omgår Norton Family-overvåkning på Android 8.0-enheter eller nyere.

Disse trinnene er generelle og kan variere avhengig av Android OS-versjonen.

Konfigurere passord- eller PIN-kodebeskyttelse for eierprofilen

1. Åpne barnets enhet og trykk på Innstillinger -ikonet.

2. Trykk på Sikkerhet under personlig.

3. Trykk på Lås skjerm eller Skjermlås under Skjermsikkerhet.

4. Trykk på låsemetoden du ønsker å bruke.

Hvis du vil ha PIN-kodebeskyttelse, trykker du på PIN og velger en firesifret PIN-kode.

Hvis du vil ha passordbeskyttelse, trykker du på Passord og velger et passord.

Fjerne eksisterende gjesteprofiler

Hvis du fjerner en gjestekonto, sletter du alle de tilknyttede dataene, herunder også de nedlastede filene og bildene som er tatt i gjestemodus.

1. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

2. Trykk på Gjest for å bytte til en gjesteprofil.

3. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

4. Trykk på Fjern gjest og trykk deretter på Fjern for å bekrefte slettingen.

5. Enheten vil bytte tilbake til eierprofilen.

6. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

7. Trykk på Flere innstillinger og trykk deretter på Meny-ikonet.

8. Fjern avmerkingen for Legg til brukere når enheten er låst for å forhindre oppretting av nye kontoer.

Opprette en ny brukerprofil for barna

1. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

2. Trykk på Flere innstillinger og trykk deretter på Legg til bruker eller profil.

3. Trykk på OK for å bekrefte oppretting av ny brukerprofil.

4. Trykk på Konfigurer nå for å opprette et nytt område for barnet.

5. Skriv inn barnets navn og andre detaljer for å fullføre konfigurasjonen.

6. Installer Norton Family-appen i profilen til dette barnet. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Komme i gang med Norton Family.

7. Trykk på Innstillinger > Brukere, trykk på tannhjulknappen, og dra deretter bryteren ved siden av Tillat telefonsamtaler og SMS mot høyre. Dette alternativet gir barnet tillatelse til å ringe fra enheten og til å sende eller motta meldinger.

8. Trykk på Tillat telefonsamtaler og SMS.

9. Følg instruksjonene på TRINN 1 og be barnet om å velge en PIN-kode eller et passord for hans/hennes profil.

10. Gjenta trinnet hvis du vil legge til flere barneprofiler.