Sett Umiddelbar lås og PIN

Instant Lock er en Premier-funksjon som lar deg begrense barnas bruk av enheter som er tilkoblet Internett. Funksjonens virkemåte avhenger av hvilken type enhet barnet bruker. Hvis Umiddelbar lås er aktivert, er låseikonet på barnets profil rødt.

Med en PIN-kode kan barnet å låse opp Android-enheten i nødstilfeller, selv om tidsgrensen er nådd. Den samme PIN-koden brukes for Umiddelbar lås.

Du kan logge på Norton eller bruke Norton Familys foreldrestyringsapp for å slå på eller av Umiddelbar lås og konfigurer til PIN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128027590_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 16/04/2019