Oppdatere Norton Family-profilen og annen informasjon

På innstillingssiden til foreldreprofilen kan du redigere visningsnavn, tidssone og annen informasjon. Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Familys foreldrestyringsapp for å oppdatere profilen.

Norton-nettsted

1. Logg på kontoen.

2. Klikk på profilikonet ditt.

3. Klikk på alternativet og deretter på Rediger profil.
  4. Du kan gjøre følgende:

• Oppdatere Visningsnavn eller Tidssone.

Velg hvilken tidssone barna dine befinner seg i, slik at rapporteringen blir riktig.

• Velge en avatar eller laste opp et bilde.

5. Klikk på Lagre.

Norton Familys foreldrestyringsapp på Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på familieprofilen.

3. Du kan gjøre følgende under Min konto :

• Hvis du vil endre profilbildet ditt, trykker du på Endre profilbilde for å velge en avatar til profilen din. Du kan trykke på kameraikonet for å velge et bilde fra galleriet ditt eller for å ta et bilde.

• Trykk på Navn for å endre profilnavnet ditt og angi det navnet du ønsker.

• Trykk på Tidssone for å angi den som passer deg best.

• Trykk på Norton-abonnement for å vise abonnementsinformasjon.

4. Trykk på OK.