Oppdatere Norton Family-profilen og annen informasjon

På innstillingssiden til foreldreprofilen kan du redigere visningsnavn, tidssone og annen informasjon. Du kan bruke Nortons-nettstedet eller Norton Familys foreldrestyringsapp for å oppdatere profilen.

Bruke Norton-nettstedet

1. Logg på Norton.

2. Klikk på profilikonet ditt.

3. Klikk på alternativet og deretter på Rediger profil.

4. Du kan gjøre følgende:

• Oppdatere Visningsnavn eller Tidssone.

Velg hvilken tidssone barna dine befinner seg i, slik at rapporteringen blir riktig.

• Velge en avatar eller laste opp et bilde.

5. På fanen Innstillinger for varsler velger du hvor ofte du vil motta rapporter.

6. Klikk på Lagre.

Bruke Norton Familys foreldrestyringsapp på Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på familieprofilen.

3. Du kan gjøre følgende under MIN KONTO :

• Hvis du vil endre profilbildet ditt, trykker du på Endre profilbilde for å velge en avatar til profilen din. Du kan trykke på kameraikonet for å velge et bilde fra galleriet ditt eller for å ta et bilde.

• Trykk på Navn for å endre profilnavnet ditt og angi det navnet du ønsker.

• Trykk på Tidssone for å angi den som passer deg best.

• Trykk på Norton-abonnement for å vise abonnementsinformasjon.

4. Trykk på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127235102
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019