Redigere barnets profil i Norton Family

Norton Family bruker grenser basert på profilen du har konfigurert for barnet. På siden med innstillinger for barneprofilen kan du redigere enhetstilordninger og endre valg for aktivitetsvarslinger. Du kan når som helst redigere barnets profil fra Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre.

Norton-nettsted

1. Logg på kontoen.
  2. Velg barneprofilen du vil administrere.
  3. Klikk på Vis profil.
  4. Hvis du vil oppdatere barnets viningsnavn, klikker du på Rediger under barnets profil.
  5. Hvis du vil motta varslinger i Norton Family-appen for foreldre, flytter du Av/på-bryteren ved siden av Foreldreappvarslinger til . Deretter velger du hvilke typer varslinger du vil motta.
  6. For å motta varslinger på e-post, skyv Av/På-bryteren ved siden av E-postvarslinger til foreldre til og velg hvilke aktiviteter du ønsker å motta e-poster om.
  7. Under Aktivitetsrapportfrekvens velger du hvor ofte du vil motta rapporter. Du kan velge ukentlig, månedlig eller begge.
  8. I Administrer e-postmottakere, velg e-postadressen du ønsker å motta varslinger på.

Hvis du vil legge til flere e-postadresser, klikker du på Legg til e-post, skriver inn e-postadressen og klikker på Legg til. Du kan når som helst Aktivere eller Deaktivere varslinger til e-postadresser.
    Du kan ikke redigere eller fjerne den primære e-postadressen. Du kan angi opptil fem e-postadresser der du vil motta varsler.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.
  2. Trykk på barneprofilen du vil administrere.
  3. Trykk på profilikonet for barn Profile icon øverst til høyre på skjermen.
  4. Gå til barnets profilvindu og gjør følgende:
    • Hvis du vil endre barnets profilbilde, trykker du på ikonet for flere alternativer og deretter på Endre avatar.
      Du kan velge et bilde fra galleriet eller velge en avatar eller ta bilde med enhetens kamera.
    • Hvis du vil oppdatere barnets navn, trykker du på ikonet for flere alternativer og deretter på Endre navn.
  5. Hvis du vil administrere PIN-koden, trykker du på PIN-kode og flytter på Av/på-bryteren. Denne PIN-koden brukes til å låse opp barnets enhet i nødstilfeller.
    Du kan også bruke samme PIN-kode for umiddelbar lås og tidsovervåkning. Trykk på Lagre når du har utført PIN-endringene.
  6. Hvis du vil administrere nødkontakter, trykker du på Nødkontakter og gjør deretter ett av følgende: Når du er ferdig med endringene, trykker du på Lagre øverst til høyre for å lagre endringene.
    • Du kan legge til en ny kontakt ved å trykke på Legg til kontakt, skrive inn navn og telefonnummer og deretter trykke på Legg til.
    • Hvis du vil redigere en eksisterende kontakt, skyver du bryteren mot venstre og trykker på redigeringsikonetEdit icon. Utfør endringene i kontaktinformasjonen og trykk på Legg til.
    • Hvis du vil fjerne en eksisterende kontakt, skyver du bryteren mot venstre og trykker på papirkurvikonetTrash icon.
  7. Du kan administrere enhetene som brukes av barnet ved å trykke på Barnets enheter og deretter gjøre ett av følgende:
    • Du kan legge til en ny enhet ved å trykke på Legg til enhet. Velg barnets enhetstype og følg deretter instruksjonene på skjermen.
    • Hvis du vil endre enhetsnavnet, trykker og holder du på enheten, skyver mot venstre og trykker deretter på ikonet for å endre navn Rename icon.
    • Hvis du vil fjerne en enhet, trykker og holder du på enheten, skyver den mot venstre og trykker deretter på papirkurvikonetTrash icon.
  8. Hvis du vil konfigurere varslene som skal vises på Foreldre-appen, trykker du på Foreldreappvarsler. Når du skal slå Foreldreappvarsling på eller av, flytter du Av/på-bryteren ved siden av. Velg eller fjern merket for Kritisk eller Andre varsler for å motta eller stoppe disse varslene. Trykk på Lagre.
  9. Hvis du vil konfigurere Norton Family e-postvarsler om barnets aktiviteter på nettet, trykker du på E-postvarsler og gjør følgende:
    • E-postvarsler slås av å på ved å flytte på Av/på-bryteren ved siden av.
    • Hvis du vil konfigurere e-postvarsler om barnets aktiviteter på nettet, trykker du på E-postvarsler til foreldre. Velg eller fjern varsler for barnets aktiviteter og trykk deretter på Lagre som.
    • Hvis du vil konfigurere e-postvarsler for geografisk begrensningsområde, trykker du på E-postvarsler for geografisk begrensningsområde. Du kan slå på eller av e-postvarsler for geografisk begrensningsområde ved å flytte på Av/på-bryteren ved siden av. Du kan motta eller stoppe e-postvarsler om barnets stedsaktiviteter ved å velge eller fjerne merking av varsler. Trykk på Lagre.
  10. Hvis du vil konfigurere aktivitetsrapportfrekvensen, går du til Frekvens for aktivitetsrapporter, trykker på gjeldende frekvens og velger Ukentlig, Månedlig eller Ukentlig og Månedlig. Trykk på Lagre.
  11. Hvis du vil konfigurere e-postmottakerne til å motta Norton Family-varsler, trykker du på Administrer e-postmottakere og gjør følgende:
    • Du kan legge til en ny e-postadresse til foreldre ved å trykke på E-post. Skriv inn e-postadressen og trykk på Legg til.
    • Hvis du vil redigere en eksisterende e-postadresse, trykker du på e-postadressen, skyver mot venstre og trykker på redigeringsikonetEdit icon. Rediger e-postadressen og trykk på Legg til.
    • Du kan fjerne en e-postadresse ved å trykke på e-postadressen, skyve mot venstre og trykke på papirkurvikonetTrash icon.
      Du kan ikke fjerne den primære e-postadressen din fra listen over e-postadresser. Hvis du ikke ønsker å motta Norton Family-varsler på e-postadressen for Norton-kontoen din, kan du velge det bort.
  12. Når du er ferdig med å konfigurere profilinnstillingene, trykker du på Lagre øverst til høyre.

Norton Familys foreldrestyringsapp for iOS

1. Åpne appen Norton Family for foreldre.
  2. Trykk på barneprofilen du vil administrere og sveip til venstre.
  3. Trykk på Rediger profil.
  4. Gjør følgende i vinduet Rediger profil:
    • Hvis du vil endre barnets profilbilde, trykker di på den gjeldende avataren. Deretter velger du en avatar eller et bilde fra galleriet ditt. Du kan også ta et bilde og bruke det som profilbilde.
    • Avhengig av situasjonen endrer du navn, kjønn eller fødselsår for barnet ditt. Standardgrenser aktiveres basert på barnets alder.
  5. Trykk på Lagre.