Hvordan kan barnet starte eller motta anrop hvis enheten låses?

Barnets enhet låses når du slår på Umiddelbar lås eller når de har nådd tidsgrensen for bruk av enheten. Når enheten er låst, kan ikke barnet ditt bruke noen av de installerte appene bortsett fra telefonappen. Imidlertid kan barnet ditt motta samtaler fra enhver bruker, men kan bare ringe til de tillatte kontaktene du har konfigurert.

Ring eller motta anrop under Umiddelbar lås eller tidsutgangsforbud

1. Gjør ett av følgende:

• Trykk på Tillatte kontakter på enhetens blokkeringsskjerm.

• Åpne Norton Family-appen og trykk på og trykk deretter på Tillatte kontakter.

2. Trykk på kontakten du vil ringe, på skjermen Tillatte kontakter.

3. Når et barn ringer en tillatt kontakt fra blokkeringsskjermen, kan barnet legge merke til at telefonappen er blokkert. Samtalen vil imidlertid fortsette å være på. Den vises også i systemstatusfeltet som vist i eksemplet nedenfor.

Barnet kan om nødvendig også låse opp enheten med PIN-koden du har angitt. Bruk informasjonen nedenfor for å se PIN-koden.

Se PIN-koden ved hjelp av Nortons nettsted

1. Logg på Norton.

2. Trykk på barnet du vil administrere.

3. Under flisen TID klikker du på og deretter på under PIN -vinduet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126962008
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 26/06/2019