Slette Norton Family-kontoen

Hvis du ikke lenger bruker Norton Family-tjenesten, kan du når som helst slette den fra Norton Family-nettstedet. Før du begynner, bør du være oppmerksom på følgende:

• Hvis du sletter kontoen, frakobles alle enhetene som er tilknyttet kontoen.

• Du mister alle beskyttelsesinnstillingene for barnet og eldre aktivitetsrapporter.

• Du må avinstallere Norton Family-programmet fra alle enhetene manuelt.

Bruke nettstedet til Norton Family

1. Logg på Norton.

2. Klikk på profilikonet ditt.

3. Klikk på alternativet og deretter på Rediger profil.

4. Klikk på Slette Norton Family-kontoen nederst i vinduet Rediger profil.

5. Skriv inn passordet for Norton-kontoen og klikk på Bekreft.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126806945
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019