Kunngjøring om livssyklusslutt for Norton Family Premium

Fra og med 24. januar 2018 er ikke Norton Family lenger tilgjengelig som gratisabonnement. Hvis du vil fortsette å beskytte enheter som for eksempel Windows-PC-er og Android- og iPhone-enheter, kan du kjøpe et abonnement på Norton Family Premier eller prøve Norton Family Premier i 30 dager.

Hvorfor avvikler Symantec Norton Family Premium?

• Symantec gjennomgår regelmessig abonnementstilbudene i Norton-porteføljen og har besluttet å slutte å tilby gratisversjonen av Norton Family for å fokusere på å levere riktig beskyttelse og bedre verdi for pengene til våre kunder.

Vi har gitt deg en gratis oppgradering til Norton Family Premier for 6 måneder på kontoen din. Etter denne gratisperioden kan du fornye abonnementet på Norton Family Premier, men du trenger ikke å gjøre noe for å beholde de gjeldende Norton Family-funksjonene før den tid.

Hvordan påvirker denne kunngjøringen mitt gjeldende gratisabonnement på Norton Family?

• Abonnementet ditt oppgraderes til et abonnement på Norton Family Premier helt kostnadsfritt for 6 måneder.

Brukere som har et gratisabonnement på Norton Family, tilbys også en rabatt på opptil 80 %, avhengig av regionen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125900191
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019