Vis barnets mobilappaktivitet

Appovervåkning støttes på Android-telefoner og nettbrett.

Rapporten over mobilappaktiviteter viser listen over apper som er installert eller avinstallert på barnets Android-enhet. Du kan også se hvor mye tid barnet ditt bruker på hver av appene. Appbruk kan kun hentes fra enheter som kjører Android 5 eller nyere. Du kan blokkere en app hvis du anser den som upassende for barnet.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125519996
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019