Vise barnets plassering ved hjelp av Norton Family

Rapporten over plasseringsaktiviteter lar deg spore hvor barna befinner seg når de har med seg enhetene sine, så du vet de er trygge.

Nøyaktigheten til plasseringen avhenger av nettverksdata og andre faktorer, inkludert atmosfæriske effekter og mottakerkvalitet. Hvis enheten støtter GPS og trådløse nettverk, kan plasseringen avgrenses med flere meter, slik at du oppnår et bedre resultat.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise barnets aktiviteter.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Gjør ett av følgende:
    • Logg på kontoen din.
    • Åpne Norton Family for foreldre-appen i iOS.
  2. Velg barnet du vil spore plasseringen til.
  3. I delen Plassering kan du se den siste plasseringen til barnet.
  4. Hvis du vil se den detaljerte rapporten, klikker du på Vis detaljer.
  5. Hvis du vil se barnets gjeldende plassering, klikker du på Finn nå. I den venstre ruten på kartet kan du se hvor barnet ditt befinner seg den aktuelle dagen.
  6. Klikk på Velg dato for å se hvor barnet har vært på en tidligere dato. Deretter velger du tidsintervallet.
  7. Klikk på en plasseringsnål for å vise hele adressen til den aktuelle plasseringen.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.
  2. Trykk på barnet du vil spore.
  3. Gå til fanen Aktivitet.
  4. Trykk på Plassering i listen.
  5. Trykk på Oppdater for å oppdatere plasseringen.
  6. Trykk på plasseringsmarkøren for å vise adressen for den gjeldende plasseringen til barnet. Du kan bruke pluss- og minusknappene til å zoome inn og ut på kartet.