Vise barnets søkeaktivitet ved hjelp av Norton Family

Søkeovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner, nettbrett, iPhone og iPad.

Rapporten over søkeaktiviteter viser søkeordene som barnet ditt har brukt i populære søkemotorer, inkludert Google og Yahoo. Du ser også en oversikt over ordene og uttrykkene som barna har søkt etter oftest, slik at du får en bedre idé om hva de søker etter.

Du kan bruke nettstedet Norton Family eller Norton Family-appen for foreldre hvis du vil se barnets aktiviteter.

Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for iOS

1. Gjør ett av følgende:

• Logg på kontoen din.

• Åpne Norton Family for foreldre-appen i iOS.

2. Velg barnet du vil vise søkeaktiviteten for.

3. I delen Søk ser du nøkkelordene som barnet har søkt mest etter.

4. Hvis du vil se den detaljerte rapporten, klikker du på Vis detaljer.

5. Utfør én eller flere av disse handlingene for å filtrere søkeaktivitetene:

• Klikk på Alle enheter for å filtrere aktiviteter basert på en enhet.

• Velg en tidslinje for rapporten. Du kan velge å filtrere aktiviteten for den gjeldende dagen eller for de siste 7, 14 eller 30 dagene.

6. Vis aktivitetene som barnet ditt har utført i denne tidsperioden.

Norton Familys foreldrestyringsapp for Android

1. Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp i Foreldremodus.

2. Trykk på barnet du vil vise søkeaktiviteten for.

3. Gå til fanen Aktivitet.

4. Trykk på Søkeord i listen.

5. Trykk på feltet for tidsperioder for å vise søkeord som ble brukt i en bestemt tidsperiode.