Angi grenser for Overvåking av sosiale nettverk

Overvåking av sosiale nettverk er kun støttet på Windows-datamaskiner. Norton Family vil ikke overvåke og loggføre barnas aktiviteter på sosiale nettverk i 64-biters versjoner av Internet Explorer i Windows.

Overvåker barnas aktiviteter på sosiale medier, inkludert hvor ofte de logger på Facebook fra enheten sin, samt navnet og alderen de har oppgitt i profilen.

Norton Family overvåker følgende sosiale medier:

• Facebook

• Mixi (støttes kun på japansk)

• Skyrock (støttes kun på fransk)

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125229974
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 09/07/2019