Angi grenser for Søksovervåkning

Søksovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad.

Søksovervåkningviser deg hvilke ord, termer og uttrykk barna dine søker etter på enhetene sine, slik at du får oversikt over interessene deres og kan beskytte dem mot upassende innhold. Du kan også aktivere søkefiltre i populære nettlesere for å forhindre at eksplisitt voksenrettet innhold vises i søkeresultatene.

Norton Family overvåker og rapporterer søkeaktivitetene til barnet på følgende søkemotorer: Google, Bing, YouTube, Ask og Yahoo.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125229935
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/07/2019