Installer en profil på ditt barns iOS-enhet

Du blir bedt om å installere en profil i en varsling eller når du konfigurerer Norton Family-appen eller oppgraderer appen til den nyeste versjonen. Hvis du har hoppet over installasjon av profilen, kan du også gjøre det fra kb://v116875818Norton Family-nettleseren.

1. På skjermbildet for profiltillatelse trykker du på Tillat.

Profile_Permission
  2. På skjermbildet for profilnedlasting trykker du på Lukk.

Profile_Downloaded
  3. Trykk på Ferdig på skjermen som åpnes.

Website_Name
  4. Når du ser Installer profil-skjermen, gå til Hjem-skjermen.

Install_profile
  5. Åpne appen Innstillinger, og klikk deretter på alternativet Profil nedlastet.

Profile_Settings
  6. Gå til skjermen Installer profil og trykk på Installer.

Install_Profile
  7. På skjermen Installere profil trykker du på Installer.

Installing_Profile
  8. På skjermen Advarsel trykker du på Installer.

Warning_iOS
  9. Trykk på Klarer på skjermen som åpnes.

Trust_iOS
  10. På skjermen Profil installert trykker du på Fullført.

Profile_Installed