Komme i gang med Norton Family

Hvis du er usikker på hvordan du kan beskytte barna mot farene på Internett, kan vi hjelpe deg! Vi hjelper deg med å komme i gang, og gir deg alt du trenger for å beskytte hele familien mot farer og støtende innhold på Internett. Vi kan også hjelpe deg med å forhindre at barna oppgir konfidensielle opplysninger på nettet.

Bruk informasjonen under for å konfigurere Norton Family og bidra til at barna får en trygg Internett-opplevelse. Det er enkelt og krever bare tre trinn. Du kan også konfigurere Norton Family på mobilenheten for å motta øyeblikkelige varsler og endre familieinnstillingene når som helst.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122685181
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 08/09/2019