Komme i gang med Norton Family

Norton Family lar barna utforske nettet fritt, og gir deg oversikt over hvor og når de bruker tidpå nettet.

Bruk informasjonen under for å konfigurere Norton Family og bidra til at barna får en trygg Internett-opplevelse. Du kan når som helst konfigurere Norton Family på mobilenheten for å motta øyeblikkelige varsler og endre familieinnstillingene. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Installere Norton Family på en foreldreenhet.

Du kan kontakte andre brukere på Norton Community for å snakke om din beskyttelse eller diskutere andre temaer knytter til foreldrestyring. Du kan også finne oss på Twitter eller Facebook.

Video: How to install Norton Family on your device

Disse videoene er kun tilgjengelige på engelsk.

iOS

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122685181
Operativsystem: Android, ios, windows
Sist endret: 03/09/2020