Komme i gang med Norton Family

Hvis du er usikker på hvordan du kan beskytte barna mot farene på Internett, kan vi hjelpe deg! Vi hjelper deg med å komme i gang og gir deg alt du trenger for å beskytte hele familien mot farer og upassende innhold på Internett. Vi kan også bidra til å forhindre at barna oppgir konfidensielle opplysninger på nettet.

Bruk informasjonen under for å konfigurere Norton Family og bidra til at barna får en trygg Internett-opplevelse. Det er enkelt og krever bare tre trinn. Du kan også konfigurere Norton Family på mobilenheten for å motta øyeblikkelige varsler og endre familieinnstillingene når som helst.

Du kan kontakte andre brukere på Norton Community for å snakke om din beskyttelse eller diskutere andre temaer knytter til foreldrestyring. Du kan også finne oss på Twitter eller Facebook.

Video: Slik installerer du Norton Family på enheten din

Disse videoene er kun tilgjengelige på engelsk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122685181
Operativsystem: Android, ios, windows
Sist endret: 03/05/2020