Aktivere leserutvidelsen for Norton Family

Leserutvidelsen for Norton Family er et lite program som er nødvendig for at enkelte Norton Family-funksjoner skal fungere. Den er for øyeblikket tilgjengelig for Mozilla Firefox, Google Chrome og Microsoft Edge. Du må aktivere det på alle nettlesere som støttes som barnet ditt bruker for å bruke Internett. Funksjonene som krever denne utvidelsen er følgende:

• Søk etter overvåkning for HTTPS-sider

• Videoovervåkning

• Internett-overvåking for HTTPS-sider

Funksjoner som Tidsovervåkning og Umiddelbar lås vil fungere selv om utvidelsen er deaktivert. Hvis barnets PC har Norton Family versjon 3.7.3 eller nyere, tilbyr Norton Family et ekstra lag med beskyttelse og viser en nettleserspesifikk blokkeringsside selv om barnet ditt har tuklet med leserutvidelsen, startet inkognito- eller private surfemoduser, eller brukt tredjepartsnettlesere som ikke støttes, for å få tilgang til et blokkert nettsted. Hvis du vil ha best mulig beskyttelse fra Norton Family, aktiverer du utvidelsen på barnets nettlesere. Du mottar en varsling hvis barnet slår av eller prøver å avinstallere leserutvidelsen for Norton Family.

Mozilla Firefox

1. Åpne Firefox.

2. Klikk på menyikonet øverst til høyre i nettleservinduet og klikk deretter på Programtillegg og -temaer.
  3. Til venstre på siden Administrer programtillegg klikker du på fanen Utvidelser.

4. Velg Norton Family-utvidelsen og aktiver den.

5. For å få best mulig beskyttelse trykker du på Ok for at utvidelsen skal ha tilgang til barnets Internett-aktiviteter i privat nettlesermodus.

6. Lukk og start nettleseren på nytt.

Google Chrome

1. Åpne Chrome.

2. Øverst til høyre i nettleservinduet klikker du på Tilpass og kontroller Google Chrome-ikonet > Flere verktøy > Utvidelser.
  3. Finn Norton Family-utvidelsen og slå den på.

4. Hvis Chrome-versjonen er 70 eller nyere, klikker du på Norton Family-ikonet .
  5. Klikk på Dette kan lese og endre nettsteddata og velg deretter På alle nettsteder.
  6. Lukk og start Google Chrome på nytt.

Microsoft Edge

1. Åpne Microsoft Edge.

2. Klikk på ikonet Innstillinger og mer øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Utvidelser.

3. På siden Installerte utvidelser, ved siden av Norton Family, flytter du på glidebryteren for å deaktivere utvidelsen.

4. Klikk på Norton Family-ikonet øverst på skjermen > Du kan lese og endre nettsteddata. Deretter velger du På alle nettsteder.

5. Lukk og start nettleseren på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121520950