Løse problemer med installasjon av profil

Følg rådene nedenfor for å løse problemer som kan oppstå under installasjon av profilen på barnets enhet.

Du ser denne meldingen hvis en annen MDM-profil allerede er installert på enheten. Følg denne fremgangsmåten for å fjerne den eksisterende profilen og legge til Norton-profilen.

• Åpne Innstillinger-appen.
  • Trykk på Generelt > trykk på Enhetsadministrasjon eller Profil > Administrasjonsprofil.
  • Trykk på den eksisterende profilen, og slett den.
  • Åpne Norton Family-appen.
  • Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Dette skjer hvis MDM-serveren er nede eller ikke svarer på forespørslene på grunn av tilkoblingsproblemer. Prøv på nytt litt senere ved å følge denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Family-appen.
  • Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Kontroller enhetens Internett-tilkobling, og forsøk denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Family-appen.
  • Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.
Server_Unavailbale

Det har oppstått et problem under kommunikasjon med serverne. Prøv igjen senere.

• Åpne Norton Family-appen.
  • Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Hvis du ser en tom skjerm i Innstillinger-appen, kan du prøve å installere profilen ved å følge denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Family-appen.
  • Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Dette kan skyldes følgende problemer på serversiden:

• Sertifikatet er ikke knyttet til miljøet
  • Profillisten samsvarer ikke med miljøet
  • En eksisterende MDM-profil er i konflikt med den nye.

Prøv å installere profilen på nytt litt senere.

MDM_Install_Error Når en eksisterende tredjepartsapp på enheten bruker ScreenTime API, mislykkes installasjonen av Norton Family MDM Profile med meldingen «Mobile Device Management er ikke tillatt».
Registreringg av MDM kan også mislykkes hvis en annen MDM-profil allerede er installert på enheten.

For øyeblikket støtter ikke Apple MDM-registreringer på enheter som har Screen Time API-registreringer og omvendt. Sjekk om du har installert en app som bruker ScreenTime-registrering.