Ting du bør gjøre i Foreldrestyring på Android-enheter

Følg fremgangsmåten under for å forhindre at barna omgår Norton Family-overvåkning på Android 5.0-enheter eller nyere.

TRINN 1: Konfigurer passord- eller PIN-kodebeskyttelse for eierprofilen

1. Åpne barnets enhet og trykk på Innstillinger -ikonet.

2. Trykk på Sikkerhet under personlig.

3. Trykk på Lås skjerm eller Skjermlås under Skjermsikkerhet.

4. Trykk på låsemetoden du ønsker å bruke.

Hvis du vil ha PIN-kodebeskyttelse, trykker du på PIN og velger en firesifret PIN-kode.

Hvis du vil ha passordbeskyttelse, trykker du på Passord og velger et passord.

TRINN 2: Fjern eksisterende gjesteprofiler

Hvis du fjerner en gjestekonto, sletter du alle de tilknyttede dataene, herunder også de nedlastede filene og bildene som er tatt i gjestemodus.

1. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

2. Trykk på Gjest for å bytte til en gjesteprofil.

3. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

4. Trykk på Fjern gjest og trykk deretter på Fjern for å bekrefte slettingen.

5. Enheten vil bytte tilbake til eierprofilen.

6. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

7. Trykk på FLERE INNSTILLINGER og trykk deretter på meny -ikonet.

8. Fjern avmerkingen for Legg til brukere når enheten er låst for å forhindre oppretting av nye kontoer.

TRINN 3: Opprett en ny brukerprofil for barna

1. Dra ned systemstatusfeltet og dobbeltrykk på profilikonet oppe i høyre hjørne på skjermen.

2. Trykk på FLERE INNSTILLINGER og trykk deretter på Legg til bruker eller profil.

3. Trykk på OK for å bekrefte oppretting av ny brukerprofil.

4. Trykk på KONFIGURER NÅ for å opprette et nytt område for barnet.

5. Skriv inn barnets navn og andre detaljer for å fullføre konfigurasjonen.

6. Installer Norton Family-appen på dette barnets profil. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Installere Norton Family.

7. Trykk på Innstillinger > Brukere, trykk på tannhjulknappen, og dra deretter bryteren ved siden av Tillat telefonsamtaler og SMS mot høyre. Dette alternativet gir barnet tillatelse til å ringe fra enheten og til å sende eller motta meldinger.

8. Trykk på Tillat telefonsamtaler og SMS.

9. Følg instruksjonene på TRINN 1 og be barnet om å velge en PIN-kode eller et passord for hans/hennes profil.

10. Gjenta trinnet hvis du vil legge til flere barneprofiler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v119047655
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 21/08/2019