Oppdater Norton Family til nyeste versjon

For å få mest mulig ut av Norton Family må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton Family-appen på alle enhetene på kontoen din. Du kan oppdatere produktet til den nyeste versjonen kostnadsfritt hvis du har et aktivt abonnement. Hvis enheten din er tilkoblet Internett, vil Norton Family se etter oppdateringer regelmessig slik at den bli oppdatert til nyeste versjon automatisk. Men hvis ikke enheten har vært koblet til Internett over lengre tid, eller hvis du har hatt problemer med automatisk oppdatering, kan du benytte deg av følgende instruksjoner for å oppdatere Norton Family manuelt.

Enheten må være tilkoblet Internett for at Norton Family skal oppdatere til den nyeste versjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118730316_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/11/2018