Oppdatere Norton Family til den nyeste versjonen

For å få mest mulig ut av Norton Family må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton Family-programmet på alle enhetene på kontoen din. Du kan oppdatere produktet til den nyeste versjonen kostnadsfritt hvis du har et aktivt abonnement. Hvis enheten din er tilkoblet Internett, ser Norton Family etter oppdateringer regelmessig, slik at programmet oppdateres til nyeste versjon automatisk. Hvis enheten imidlertid ikke har vært tilkoblet Internett over lengre tid, eller hvis du har hatt problemer med automatisk oppdatering, kan du følge disse instruksjonene for å oppdatere Norton Family manuelt.

Enheten må være tilkoblet Internett for at Norton Family skal oppdateres til den nyeste versjonen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118730316
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019