Oppdatere Norton Family til den nyeste versjonen

For å få mest mulig ut av Norton Family må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Norton Family-programmet på alle enhetene på kontoen din. Du kan oppdatere produktet til den nyeste versjonen kostnadsfritt hvis du har et aktivt abonnement. Hvis enheten din er tilkoblet Internett, ser Norton Family etter oppdateringer regelmessig, slik at programmet oppdateres til nyeste versjon automatisk. Hvis enheten imidlertid ikke har vært tilkoblet Internett over lengre tid, eller hvis du har hatt problemer med automatisk oppdatering, kan du følge disse instruksjonene for å oppdatere Norton Family manuelt.

Enheten må være tilkoblet Internett for at Norton Family skal oppdateres til den nyeste versjonen.

Windows

1. Logg på kontoen.

2. Velg barnet som bruker denne enheten.

3. Klikk på Legg til enhet.

4. Norton Family registrerer automatisk operativsystemet. Hvis du er på samme datamaskin som barnet bruker, velger du Ja, dette er barnets enhet og klikker på Last ned.
    Hvis du vil installere Norton Family på en annen enhet, velger du Nei, dette er ikke barnets enhet.
    Du kan også sende en nedlastingskobling ved å angi en e-postadresse, og deretter åpne koblingen på enheten du vil installere Norton Family på.

5. Klikk på eller kjør den nedlastede installasjonsfilen.

Norton nedlastingsbehandling installerer automatisk Norton Family på enheten.

6. Les lisensavtalen for sluttbrukere og klikk på Godta og installer.

Enheten kobles automatisk til kontoen din.

7. Klikk på Fortsett.

8. Gå til vinduet for tilordning av enhet og klikk på Rediger ved siden av barnet du vil tilordne denne enheten til.

9. Klikk på logg på som og velg kontoen barnet bruker til å logge på denne enheten. Hvis barnet ditt har flere brukerkontoer, velger du barnet på alle disse brukerkontoene.

10. Klikk på Lagre > OK.

Android

1. Start Google Play Store-appen på mobilen.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på Administrer apper og enheten og deretter på Administrer.

4. Finn Norton Familys foreldrestyringsapp og trykk deretter på Oppdater.

iOS

1. Åpne App Store.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Ved siden av Norton Family trykker du påOppdater.

4. Trykk på Installer og følg instruksjonene på skjermen for å installere en profilog konfigurere begrensninger. Du må installere en profil for at Umiddelbar lås skal fungere på iOS-enheter. Du finner mer informasjon her: Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad