Bli kjent med Norton Familyvarsler

Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android.

Avhengig av overvåkningsnivået du angir, vil Norton Family varsle deg hvis barnets aktiviteter på en enhet ikke samsvarer med grensene. Du kan for eksempel motta varsler hvis barnet ditt prøver å gå til blokkerte nettsteder eller sender ut personlig informasjon.

Hvis du mottar et varsel, kan du velge hva du skal gjøre. Hvis for eksempel barnet ditt prøver å gå til et blokkert nettsted, kan du la barnet se det og legge det til listen din over godkjente nettsteder.

Varsler er sammensatt for hvert enkelt barn. Dette hjelper deg med å identifisere hvem som utførte en handling som genererte et varsel. Et oransje utropstegn () på profilavataren til barnet ditt angir følgende:

• Norton Family er ikke installert på noen av enhetene som barnet bruker.

• Barnet er ikke tilordnet en enhet.

Et grønt merke () ved siden av bildeikonet til barnet ditt indikerer at barnet ditt er pålogget. Hvis barnet sender meldinger eller tillatelsesforespørsler, ser du et meldingsikon ved siden av varselet. Du kan klikke på meldingsikonet for å lese meldingen.

Tidspunktene i rapportene for alle aktiviteter er basert på profilens tidssoneinnstillinger. Hvis du f.eks. er i London (GMT-tid), og barnet er i Oslo (GMT +1), får alle aktivitetene til barnet et tidsstempel basert på GMT-tid.

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre når du vil vise varsler og aktivitetsrapporten. Hvis du bruker en Android-enhet, kan du aktivere foreldreappvarslingerskjermen for redigering av barneprofil for å motta øyeblikkelige varsler om tidsovervåking og manipuleringsforsøk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117721650_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 20/05/2019