Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad

For å få mest ut av Norton Family-foreldrestyring i iOS, må du stille inn visse funksjoner eller innstillinger på dine barns iOS-enheter. Hvis du vil overvåke områdene de besøker på Internett, bør du også deaktivere alle nettleserne på barnas iOS-enheter, bortsett fra Norton Family-nettleseren.

Følg rådene nedenfor for å løse problemer som kan oppstå under installasjon av profilen på barnets enhet.

Du ser denne meldingen hvis en annen MDM-profil allerede er installert på enheten. Følg disse trinnene for å fjerne eksisterende profil og legge til Symantec-profilen.

• Åpne appen Innstillinger.

• Trykk på Generelt > trykk på Enhetsadministrasjon eller Profil > Administrasjonsprofil.

• Trykk på den eksisterende profilen, og slett den.

• Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

• Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Dette skjer hvis MDM-serveren er nede eller ikke svarer på forespørslene på grunn av tilkoblingsproblemer. Prøv på nytt litt senere ved å følge denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

• Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Kontroller enhetens Internett-tilkobling, og prøv på nytt ved å følge denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

• Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Norton Family-serveren kan være utilgjengelig for øyeblikket. Prøv å installere profilen på nytt litt senere.

• Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

• Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Hvis du ser en tom skjerm i Innstillinger -appen, kan du prøve å installere profilen ved å følge denne fremgangsmåten:

• Åpne Norton Familys foreldrestyringsapp.

• Trykk på menyikonet og på Installer profil. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Dette kan skyldes følgende problemer på serversiden:

• Sertifikatet er ikke knyttet til miljøet.

• Profillisten samsvarer ikke med miljøet.

• Eksisterende MDM-profil er i konflikt med den nye.

Prøv å installere profilen på nytt litt senere.

Du blir bedt om å installere en profil i en varsling eller når du konfigurerer Norton Family-appen eller oppgraderer appen til den nyeste versjonen. Hvis du har hoppet over installasjon av profilen, kan du også gjøre det fra Norton Family-nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116875818
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 03/07/2019