Konfigurere Norton Family på barnets iPhone eller iPad

For å få mest mulig ut av Norton Familys foreldrestyring må du konfigurere bestemte funksjoner på barnas iOS-enheter. Hvis du vil overvåke områdene de besøker på Internett, bør du også deaktivere alle nettleserne på barnas iOS-enheter, bortsett fra Norton Family-nettleseren.

Konfigurer følgende på barnas iOS -enheter for å få mest mulig ut av Norton Family foreldrestyring og holde barna dine beskyttet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116875818
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 06/06/2019