Angi begrensninger på iOS

Angi begrensninger på barnets iOS-enhet for å få best mulig beskyttelse ut av Norton Family. Dette forhindrer at barnet bruker nettlesere eller programmer som ikke overvåkes av Norton Family, eller at de avinstallerer Norton Family. Vi anbefaler at du angir begrensninger med en gang, før barnet begynner å bruke enheten. Du må også passe på at barnet ikke bruker andre nettlesere enn Norton Family.

Angi begrensninger på iOS

1. Apper -siden, trykk på Innstillinger.

2. Innstillinger -siden, trykk på Generelt.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis Begrensninger er slått av, trykker du på Begrensninger og Aktiver Begrensninger. Deretter oppretter du et 4-sifret passord for begrensninger.

• Hvis Begrensninger er slått på, trykker du på Begrensninger. Deretter angir du det 4-sifrede passordet for begrensninger.

4. Begrensninger -siden, gjør følgende:

• Under Tillat, slå av Safari og Slette apper.

• Under Tillatt innhold trykker du på Apper og deretter på 12+ eller yngre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115378369_nortonfamily_help_no_no
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 19/11/2018