Angi begrensninger på iOS

Angi begrensninger på barnets iOS-enhet for å få best mulig beskyttelse fra Norton Family Dette er nødvendig for å forhindre at barnet bruker nettlesere eller programmer som ikke overvåkes av Norton Family, eller at de avinstallerer Norton Family. Vi anbefaler at du angir begrensninger med en gang, før barnet begynner å bruke enheten. Du må også begrense barnets bruk av alle andre nettlesere enn Norton Family.

Angi begrensninger på iOS

1. Trykk på Innstillinger app > Skjermtid > Innholds- og personvernsrestriksjoner.

2. Slå på Innholds- og personvernsrestriksjoner.

3. Klikk på Tillatte apper og slå deretter av Safari.

Norton Family overvåker ikke andre nettlesere enn Norton Family-nettleseren. Safari deaktiveres automatisk etter at du har installert en profil. Hvis nettleseren er aktivert, må du kontrollere at du har installert en profil på enheten.

4. Trykk på Kjøp fra iTunes og App Store, klikk på Slette apper, og velg deretter Ikke tillat.

5. Trykk på Innholdsrestriksjoner, trykk på Apper og deretter på barnets aldersgruppe, for eksempel 12+ eller yngre.

På denne måten forhindrer du at barnet laster ned apper som kan være upassende for denne aldersgruppen.

Norton Family overvåker ikke andre nettlesere enn Norton Family-nettleseren. Safari deaktiveres automatisk etter at du har installert en profil. Hvis nettleseren er aktivert, må du kontrollere at du har installert en profil på enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115378369
Operativsystem: iOS