Kompatibilitet for Norton Family med nettleseren Microsoft Edge

Nå jobber Norton Family med begrenset funksjonalitet og støtter bare nettilsyn på domenenivå på Microsoft Edge.

Selv om Microsoft Edge er standard nettleser for Windows 10, er Microsoft Internet Explorer også tilgjengelig og støttes helt av Norton Family. Hvis du bruker Windows 10, anbefaler vi at du bytter til en kompatibel nettleser, for eksempel Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox, for å være sikker på at Norton Family overvåker nettaktivitetene til barna dine på alle PC-ene deres.

Endre standardleser

1. Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på hovedskjermen og deretter på Innstillinger.

2. Klikk på System i Innstillinger -vinduet.

3. Klikk på Standardapper i System -vinduet.

4. Gå til høyre rute og rull ned til Nettleser. Deretter klikker du på Microsoft Edge.

5. Velg nettleseren du foretrekker, i dialogboksen Velg en app.

Hvis du vil velge Microsoft Internet Explorer som standard nettleser, men ikke ser den på listen over nettlesere, må du eventuelt aktivere den.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113672388
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/11/2019