Fiks produktfeil i Norton Driveroppdatering

Denne artikkelen er ment å hjelpe deg med å løse produktfeil som kan oppstå når du bruker Norton Driveroppdatering.

Velg produktfeil:

Feil: "Teknisk svikt"

Denne feilen vises når Norton Driveroppdatering av ukjente årsaker ikke kan nå Norton-serverne.

Vi anbefaler at du venter en stund og deretter klikker Prøv på nytt. Hvis problemet vedvarer, lukk produktet og start på nytt etter en stund.

Feil: "Harddisken er nesten full."

Denne feilen vises når datamaskinen har lite plass på harddisken.

Sjekk tilgjengelig harddiskplass.

Hvis det er lite tilgjengelig plass, anbefaler vi at du frigjør plass og sjekker statusen på nytt. Hvis abonnementet din inkluderer Norton Utilities Ultimate, kan du rydde opp systemsøppel med noen få klikk. For mer informasjon, se Rydd opp systemsøppel med Norton Utilities Ultimate

Feil: "Kan ikke løse oppdaget problem"

Denne feilen vises når du har tilbakestilt en oppdatert driver til den forrige versjonen. Problemet som Norton Driveroppdatering oppdaget med driveren, forblir uløst. Hvis du vil løse dette problemet, må du oppdatere driveren nyeste versjon som vil bli gjort tilgjengelig av produsenten av enheten. Norton Driveroppdatering varsler deg når en ny driverversjon er tilgjengelig.

Feil: "Det ser ut som du er frakoblet"

Denne feilen vises når det ikke er noen Internett-forbindelse. Kontroller og gjenopprett Internett-tilkoblingen, og klikk så Prøv på nytt.

Feil: "Beklager, vi har støtt på et problem."

Start datamaskinen på nytt for å sjekke om problemet løses automatisk. Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Driveroppdatering og installerer nytt.

Feil: "Vel, dette er flaut"

Start datamaskinen på nytt for å sjekke om problemet løses automatisk. Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Driveroppdatering og installerer nytt.

Feil: "Beklager, Norton Driveroppdatering støttes ikke der du befinner deg."

Norton Driveroppdatering er for øyeblikket ikke tilgjengelig i ditt område. Du kan kanskje ikke bruke produktet.

Feil: "Prøv å oppdatere igjen senere"

Driveren for enheten kan ikke oppdateres nå. For å løse problemet, klikk på Fortsett og prøv å oppdatere driveren etter 24 timer.

Feil: "Vi kan ikke gå tilbake til denne versjonen"

For å løse problemet, prøv å tilbakestille driveren etter 24 timer.

Du kan bare gjenopprette driverversjoner som tidligere er oppdatert av Norton Driveroppdatering. Du kan ikke gjenopprette en versjon som ble oppdatert av operativsystemet eller annen tredjeparts programvare.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230524162014493